Profiel

Fotografie is in mijn ogen méér dan alleen een plaatje schieten op het juiste moment. Het vertelt een verhaal, schept een beeld en creëert een gevoel of emotie. Bovendien komt er veel meer bij kijken dan slechts een lens en een knop. Een professionele camera helpt vaak bij het perfectioneren van de foto, toch zit de kunst in het waarnemen middels je eigen visie.

Sinds 2013 ben ik actief als professioneel fotograaf en breng ik bedrijven en professionals in beeld. De jaren ervoor was mijn passie onderwaterfotografie. Het persoonlijke contact met de mens (vóór de camera) vind ik erg belangrijk, zodat diegene op een ‘eigen’ manier in beeld komt.

Ik ben aangesloten bij “DuPho“, wat staat voor Dutch Photographers en is een beroeps organisatie voor professionele fotografen.

Op alle rechtsbetrekkingen van Robert van den Bergh Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de DuPho van toepassing. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.